ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΚΟΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ παρ. 17 ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΚΟΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΑΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ παρ. 17 ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  

 

  

 

(1.7) Σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα του καθεστώτος σκοτώνει την δημιουργική φαντασία, την πραγματική έφεση μάθησης των παιδιών από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Το εκπαιδευτικό καθεστωτικό σύστημα θέλει να καταστρέφει την κριτική ικανότητα και την δημιουργική έφεση με το να εντάσσει όλους τους μαθητές σε ένα πλαίσιο αναπαραγωγής συγγραμμάτων και ιδεών που να μπορεί να καθοδηγεί σκέψη και πράξη σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνουν για να εξυπηρετούνται αλλότρια προς το Έθνος μας συμφέροντα και συγκεκριμένες ομάδες (στοές, μασονικές εταιρείες, μασονικά εκπαιδευτικά συμβούλια, δογματικό ιερατείο κλπ). 

  Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

 ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΜΑΘΗΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΑΘΛΗΣΗ - ΑΘΛΟΙ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ – ΑΝΕΛΙΞΗ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ -ΕΝΘΥΜΗΣΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ - ΓΝΩΣΗ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΛΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΡΤΕΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ