ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Απόφαση του Αρείου Πάγου και τράπεζες ξεσπιτώνουν Έλληνες δανειολήπτες

Απόφαση του Αρείου Πάγου και τράπεζες ξεσπιτώνουν Έλληνες δανειολήπτες 

Του Ιακώβου Πέτρου


Κατέρρευσε με πάταγο η αξιοπιστία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, μετά την ψήφιση της εισήγησης της Προέδρου του, από την πλειοψηφία (86%) των μελών του, για την επίσπευση των πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων.

Μόνο το 14% των δικαστών του Αρείου Πάγου είπε σθεναρά ΟΧΙ σε αυτή την κατάφορα άδικη εισήγηση.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ισραηλινή ομάδα Χόρχε φέρεται να χειραγώγησε εκλογές σε 30 χώρες- «Δουλειές» και στην Ελλάδα

Η δράση της «ομάδας Χόρχε» η οποία με «όπλο» την παραπληροφόρηση λειτουργεί ως μια ιδιωτική υπηρεσία που παρεμβαίνει κρυφά στις εκλογές χωρίς να αφήνει ίχνη. 

 

 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ 13-02-2023 ΕΩΣ 06-03-2023- ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ- Ε5-

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-02-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 00:01 (ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ) ΓΙΑ 22 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "Α(Χ)ΡΙΣΤΩΝ"

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ Η ΟΧΙ.

ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.