ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ.
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΑΝ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ;
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΆΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΌ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ .
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΎΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ
ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΉΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΆΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ.
Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Αποδιοπομπαίο τράγο» ψάχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγική της ανικανότητα


Προσπάθεια να επιρρίψει τις ευθύνες 
αλλού κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το βράδυ της Δευτέρας 24/1 μετά την τραγική εικόνα της στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε τα έως χθες φιλοκυβερνητικά Μέσα Ενημέρωσης δεν μπορούν να καλύψουν το επιτελικό μπάχαλο και την διάλυση όλου του κρατικού μηχανισμού από την κακοκαιρία που είχε προαναγγελθεί, τόσο για τη σφοδρότητά της όσο και για τη χρονική στιγμή που θα έφτανε.

Για να σώσει μάλιστα την «εικόνα» της, ό,τι δηλαδή απομένει, αναγκάστηκε να μετατρέψει και την Τετάρτη σε «γενική αργία»!

Σημαντικό ρόλο αλλά χωρίς αποτέλεσμα επωμίσθηκε από το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παραδεχόμενος το εμφανές σε όλους… πως τίποτα δεν πήγε καλά.

Είχαν προηγηθεί οι μεγαλοστομίες και οι φωτογραφίες περί ετοιμότητας του μηχανισμού, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να δηλώνει (μεταξύ των άλλων) πανέτοιμος.

Ο Γιάννης Οικονόμου στη σημερινή του περιοδεία στα κανάλια και στα Μέσα Ενημέρωσης μίλησε για ευθύνες πολιτών, για ευθύνες της Αττικής Οδού, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Το επόμενο επιχείρημά του ήταν να παραδεχθεί τις… αστοχίες και να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ένα εξιλαστήριο θύμα ή αποδιοπομπαίος τράγος.

Ως ένα βαθμό βρέθηκε στην Αττική Οδό με το πρωθυπουργικό γραφείο να διαρρέει περί καταβολής αποζημίωσης στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού, ύψους 2.000 ευρώ.

Μετά την προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου δηλαδή να ρίξει τις ευθύνες στο ότι η κακοκαιρία ήρθε λίγο πρόωρα στο ραντεβού της, το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην αφωνία του προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις με αποζημιώσεις…

Στην προσπάθεια κατευνασμού συμμετέχει βεβαίως και ο φιλικός τύπος ο οποίος βλέπει την κυβέρνηση να αποδίδει ευθύνες.

«Δεν υπάρχει απάντηση που να σας λέει ότι έγιναν όλα σωστά. Η ώρα των εξηγήσεων και των απαντήσεων στην κοινωνία θα έρθει μετά την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας και της ταλαιπωρίας των πολιτών» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο Open, σε μία από τις σημερινές πρωινές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

«Η κυβέρνηση θα δώσει τις απαντήσεις της και θα αποδώσει τις ευθύνες», αναδημοσιεύει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος σε μια προσπάθεια να κερδίσουν χρόνο και να αποφύγουν το προφανές:

Η κυβέρνηση απέτυχε σε κάτι το οποίο είχε προαναγγελθεί εδώ και ημέρες.

Και απέτυχε σε όλα τα πεδία διαλύοντας την οικονομία και την κοινωνία.


ΠΗΓΗ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ "Α Π Ο Λ Υ Τ Η"

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΚΑΘΕ «ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΘΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ
 
Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΚΤΡΟΠΗ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ 
ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ. 

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΕΠΙΚΛΗΣΗ)«ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ» ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ: 

«..Ο ΟΡΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΘΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΘΕΟΥ..»

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 17-01-2022
 
 

 
LINK ME ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

 ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

THE OATH OF HEALTH (HYGEIA)

AS A FUNDAMENTAL PART HUMANS ARE INTEGRATED IN THE VISIBLE AND INVISIBLE COSMIC ENVIRONMENT THE DYNAMIC FUNCTIONAL BALANCE AND HARMONY OF THE WHOLE ENVIRONMENT MATERIAL AND ENERGETIC IN WHICH HUMANS ARE INCLUDED IS HEALTH
PDF


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

"ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ" ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ. (ΔΕΔΔΥΕ, ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΔΥΕ ΝΑ "ΚΟΒΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ "ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ"

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ "ΞΕΠΑΡΘΕΝΩΝ"


Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού για το επίμαχο βίντεο της ταινίας "Ξεπαρθενών" και τα προφανως ελλιπή μέτρα φύλαξης.

Σάλος έχει προκληθεί σήμερα με αφορμή μία ανεξάρτητη παραγωγή ταινίας, με τίτλο «Ξεπαρθενών» που κυκλοφορεί ελεύθερα από τις 6 Ιανουαρίου στο ίντερνετ. Στην ταινία απεικονίζεται ένα γκέι ζευγάρι να κάνει σεξ στην Ακρόπολη και οι αντιδράσεις στα social media είναι ήδη πολλές.

Το Υπουργείο Πολιτισμού με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το επίμαχο βίντεο που περιέχει σκηνές που γυρίστηκαν παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης απάντησε πως δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με βίντεο που περιέχει σκηνές, οι οποίες γυρίστηκαν παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ διευκρινίζονται τα εξής:

Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες.


ΠΗΓΗ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Τελικά το αστείο ότι οι δανειστές θα μας πάρουν την Ακρόπολη δεν ήταν αστείο...

Σε μία ίσως από τις μεγαλύτερες εθνικές ταπεινώσεις που έχει υποστεί ελεύθερο εθνικό κράτος, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου παραχωρεί στους «συμμάχους και εταίρους» τα μνημεία της πολιτιστικής της κληρονομιάς, καθώς και νοσοκομεία, εκκλησίες και σχολεία.

Χαρακτηριστικό της εθνικής ταπείνωσης είναι ότι δίνεται μέχρι και το σύμβολο της Θεσσαλονίκης ο Λευκός Πύργος.

Ποιος ξέρει ίσως οι «ανθρωπιστές δανειστές» μας μεταφέρουν εκεί τους παράνομους μετανάστες από την πλατεία Αριστοτέλους

Μάλιστα όλο αυτό γίνεται τη στιγμή που η Ελλάδα έχει «βγει από τα μνημόνια», σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Τους αρχαιολογικούς χώρους, τις πλατείες, τα δημόσια σχολεία και τα νοσοκομεία από την Αλεξανδρούπολη εως και την Κρήτη έσπευσε να συμπεριλάβει το υπουργείο Οικονομικών στην λίστα της ντροπής με τα 10.119 ακίνητα που εκχωρεί στο «Υπερταμείο».

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΙΉΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΟΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΏΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΌΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ.
 
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΕΛΟΎΝΤΑΙ.
 
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ; 
 
ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ;
 
Η ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟΣ ;
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.
 
ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ
 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4-01-2022