ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ανάδειξη νέου 14μελούς Δ.Σ. της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας «Ε.ΣΥ. − Ελλήνων Συνέλευσις»

30 Αυγούστου 2021

Θεσσαλονίκη

Ανάδειξη νέου 14μελούς Δ.Σ. της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας «Ε.ΣΥ. − Ελλήνων Συνέλευσις»

Την Κυριακή 29 – 8 – 2021 πραγματοποιήθηκε η εκλογή του 14μελούς Διοικητικού Συμβουλίου  της Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας της «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 Αυγούστου 2021

Θεσσαλονίκη

Ανάδειξη νέου 14μελούς Δ.Σ. της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας «Ε.ΣΥ. − Ελλήνων Συνέλευσις»

30.8.21 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/8/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ &ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΤΟΥ ΝΕΟΥ 14 ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΩΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

 


Αρχική σελίδαΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΑσκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ - Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης» Ασκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ - Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης»

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι το αποτέλεσμα δύο χρόνων γυρισμάτων σε 16 περιοχές της Ελλάδας και άλλων δύο χρόνων επισταμένης δημοσιογραφικής έρευνας, αποκαλύπτει μια πραγματικότητα που παρέμενε επιμελέστατα κρυμμένη κάτω από τη σκόνη της αδιαφάνειας και της προπαγάνδας της πράσινης ανάπτυξης.

 


Με αφορμή την αλόγιστη διασπορά ανεμογεννητριών σε όλη τη χώρα και την ασύστολη χορήγηση αδειών σε πολυάριθμες εταιρείες εγκατάστασης αιολικών, η ομάδα παραγωγής «Ασκός του Αιόλου» επιδίωξε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αλλά και να καταγράψει την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος στις περιοχές αυτές, καθώς και να μεταφέρει στο κοινό με κάθε λεπτομέρεια τις ευρύτερες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες των λεγόμενων επενδύσεων «πρώτης προτεραιότητας».

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Θα τινάξει στον αέρα όλο το πολιτικό–τραπεζικό κατεστημένο της χώρας Μέγα σκάνδαλο: Το ΔΝΤ αναγνωρίζει ζημία 45 δις από τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.

Η μεγάλη βόμβα μεγατόνων, όμως, του ΔΝΤ έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά το ΔΝΤ αναγνωρίζει ότι οι τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που πραγματοποίησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την επικράτηση των τελευταίων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με το μυθώδες ποσό των 45 δις ή περίπου 25% του ΑΕΠ!

 

 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Έκθεση του ΔΝΤ υπήρξε συνολικά καταπέλτης για την ελληνική οικονομία (η συνολική εικόνα της καταγράφεται στην στήλη οικονομία) και ιδιαίτερα κόλαφος για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ η Έκθεση το περιγράφει ως πνιγηρό βάρος για την οικονομία και πηγή κινδύνων και τούτο ανεξάρτητα από την σκοπιά που κρίνει τις τραπεζικές εξελίξεις το ΔΝΤ.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Το νερό εισήχθη στο χρηματιστήριο ως εμπόρευμα

Η είσοδος στο χρηματιστήριο είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς πολλών βημάτων.

 


Στην αρχή έγινε… η «πετρελαιοποίηση» του νερού. Το είχαν ανακοινώσει, διακηρύξει από τη δεκαετία του 1970. Η «πετρελαιοποίηση» (1) έχει καθοδηγήσει τον τρόπο με τον οποίο φανταζόμαστε και βλέπουμε το νερό στις βιομηχανικές και «ανεπτυγμένες» κοινωνίες.

Έτσι, το 2020 ο μαύρος χρυσός (πετρέλαιο) απέκτησε ένα «επίσημο» ταίρι, τον γαλάζιο χρυσό (νερό).

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ



Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ
ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ


ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ
ΟΠΟΥ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.





ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ