ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Φρικιαστική ανακάλυψη στον Καναδά: Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι σε άλλο ένα καθολικό οικοτροφείο

Φρικιαστική ανακάλυψη στον Καναδά: Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι σε άλλο ένα καθολικό οικοτροφείο

Εκατοντάδες ανώνυμοι τάφοι ανακαλύφθηκαν χθες κοντά σε χώρο όπου παλαιότερα υπήρχε ένα καθολικό οικοτροφείο για παιδιά ιθαγενών στον δυτικό Καναδά, ανέφεραν αργά χθες το βράδυ τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακάλυψη ενός μαζικού τάφου με τα λείψανα 215 παιδιών, ορισμένα από τα οποία υπολογίζεται ότι ήταν μόλις 3 ετών στην Βρετανική Κολούμπια.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Γ. Γεραπετρίτης: Υπηρεσίες ψυχαγωγικού χαρακτήρα με διαβάθμιση- Πώς θα λειτουργήσουν οι οι χώροι

 


Εισηγούμεθα την καθιέρωση μίας διαβαθμισμένης κάλυψης σε χώρους μη ουσιωδών υπηρεσιών ψυχαγωγικού χαρακτήρα, είπε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, παρουσιάζοντας το πλαίσιο για τη λειτουργία υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε κλειστούς χώρους, όπως τα εστιατόρια, οι κινηματογράφοι, τα θέατρα αλλά και ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει υψηλός συγχρωτισμός, όπως είναι τα γήπεδα και τα μεγάλα κέντρα διασκέδασης, όπου πλέον θα υπάρχει διαβάθμιση. Οι χώροι αυτοί δηλαδή θα μπορούν να είναι είτε αμιγείς εμβολιασμών είτε μεικτοί χώροι, εξήγησε ο υπουργός.

Στους αμιγείς χώρους θα μπορούνε να βρίσκονται οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Εμβολιασμένοι νοούνται όσοι έχουν κλείσει τον εμβολιαστικό κύκλο και έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την τελευταία δόση ή την μοναδική δόση.

Στους μεικτούς χώρους θα επιτρέπονται εκτός από τις δύο προηγούμενες κατηγορίες και όσοι έχουν κάνει rapid test ή test PCR και άρα υπάρχει η προβλεπόμενη προστασία.

Κάθε επιχείρηση από αυτές που αναφέρθηκαν θα δηλώνει αν η εκμετάλλευση θα είναι αμιγής ή μεικτή. 

«Ουσιαστικά εναπόκειται στον ίδιο τον επιχειρηματία να επιλέξει εάν στην επιχείρησή του θα δέχεται εμβολιασμένους και νοσήσαντες ή αν θα δέχεται και τον λοιπό πληθυσμό μετά από διενέργεια τεστ», είπε ο κ. Γεραπετρίτης προσθέτοντας πως η δήλωση των επιχειρηματιών θα γίνεται σε μία κεντρική πλατφόρμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα υφίσταται ειδική σήμανση στους εισόδους των χώρων εκμετάλλευσης. 

Η διαβάθμιση είναι:

  • για τους αμιγείς χώρους από 75 έως 85% της συνολικής χωρητικότητας
  • για τους μεικτούς χώρους από 25 έως 75% της συνολικής χωρητικότητας

Η διαβάθμιση εξαρτάται από τον χώρο, δηλαδή το πόσο μεγάλος συγχρωτισμός υφίσταται, και αναλόγως του βαθμού επικινδυνότητας της συνάθροισης. 

Κατά περίπτωση, στους αμιγείς χώρους δεν θα υπάρχει η υποχρέωση να φορούν οι θεατές-πελάτες μάσκες, σημείωσε ο υπουργός τονίζοντας πως είναι «προφανές πως στους μεικτούς χώρους θα πρέπει να υπάρχει αυτή η υποχρέωση».  

Ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε επίσης, ότι θα προβλεφθούν συγκεκριμένες κυρώσεις για την παραβίαση των όρων και έλεγχοι οι οποίοι θα διεξάγονται από την Πολιτεία. Οι έλεγχοι θα αφορούν:

  • για τους αμιγείς χώρους την τήρηση των όρων, να προσέρχονται δηλαδή όλοι οι πελάτες με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με το πιστοποιητικό νόσησης
  • για τους μεικτούς χώρους ότι υπάρχουν τα προβλεπόμενα από το νόμο, δηλαδή το αρνητικό τεστ

Ο έλεγχος θα γίνεται από μία κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα, από μία εφαρμογή ψηφιακή η οποία θα επιβεβαιώνει και τη γνησιότητα του πιστοποιητικού το οποίο θα δηλώνεται.

Ο υπουργός ανέφερε πως όλοι οι κλειστοί μεγάλοι χώροι συνάθροισης που θα ανοίξουν, όπως είναι τα γήπεδα, θα ανοίξουν από τις 15 Ιουλίου ενώ οι κλειστοί κινηματογράφοι και τα κλειστά θέατρα θα ανοίξουν από την 1η Ιουλίου. Όπως είπε, από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν να επιλέξουν να αυξήσουν την χωρητικότητά τους και να γίνουν αμιγείς χώροι. 

«Όλα τα ανωτέρω θα γίνουν με πλήρη σεβασμό στη νομοθεσία που αφορά την προστασία προσωπικών δεδομένων, και στα δικαιώματα όλων των πολιτών», τόνισε κλείνοντας ο κ. Γεραπετρίτης προσθέτοντας ότι «είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να αρθούν οι περιορισμοί οι οποίοι υφίστανται σήμερα, ιδιαιτέρως για εκείνους τους πολίτες οι οποίοι έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν οικειοθελώς». 

Υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να ανακτήσουμε τις ελευθερίες μας, κατέληξε.

ΠΗΓΗ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Snowden: Ο Φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος Πιο Καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…


Στο Χονγκ Κονγκ, λίγο πριν αναχωρήσει για Μόσχα, ο Έντουαρντ Σνόουντεν είπε σε αναλυτή (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) ότι ο «φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». Τι έχει άραγε στα χέρια του ο υπερπράκτορας;
Μια πρώτη «γεύση»…

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

 


 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ
 

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Πως ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ KΛΑΣΣΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (συμβατικής ιατρικής) ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ 

 

 

Έτσι, τώρα, 100 χρόνια αργότερα, βγαίνουνε γιατροί που δεν γνωρίζουν τίποτα για τα οφέλη της διατροφής ή των βοτάνων ή των ολιστικών πρακτικών. Έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία που βασίζεται στις φαρμακευτικές εταιρείες για την ευημερία της

Το τέρας μέσα μας: Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας

 
Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας, ουσιαστικά μια «φάρσα» που ξεγύμνωσε την ανθρώπινη ψυχή.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Καταγγελία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά Bill Gates και Klaus Schwab για γενοκτονία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Rambla Libre», η ισπανική οργάνωση «Liberum Association» (Ένωση για την Ελευθερία), προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατηγορώντας τους Pedro Sánchez (πρωθυπουργό της Ισπανίας), Bill Gates, Tedros Adhanom (Διευθυντής του ΠΟΥ) και τον Klaus Martin Schwab (συγγραφέας του «Covid-19: the Great Reset), για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία. Η δίωξη ασκείται με βάσει τις διατάξεις 15, 42.1, 53 και 54 του Καταστατικού της Ρώμης.

Στις 13 Μαΐου 2021, η οργάνωση προέβη σε καταγγελία κατά του Ισπανικού Κράτους, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, του Κέντρου Johns Hopkins, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας της Βαρκελώνης της (ISGlobal) και κάθε άλλου προσώπου ή οντότητας που συμμετέχουν στους εμβολιασμούς κατηγορώντας τους για γενοκτονία και καταπάτηση της LESA HUMANITY, όπως αυτή αναγράφεται στα άρθρα 6 και 7 του Καταστατικού της Ρώμης.



Είχε προηγηθεί επιστολή της οργάνωσης προς την Εισαγγελία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, με ημερομηνία 12 Μαΐου 2021, στην οποία γινόταν σαφή αναφορά στην παραβίαση του Καταστατικού.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

"Πράξη πολιτικής ορθότητας"


Τον Ιούνιο του 2017 και στα πλαίσια των Πανελληνίων Εξετάσεων των μαθητών σχολείων ΕΠΑΛ, ζήσαμε για μια ακόμη φορά αλλοίωση κειμένου συγγραφέως, η οποία βαπτίστηκε (για άλλη μια φορά) "διασκευή". 
Πρόκειται για τμήμα του βιβλίου "Στοχασμοί και Θέσεις" του Γεωργίου Θεοτοκά, δημοσιευμένο το 1956 και η φλέγουσα παράγραφος  που αλλοιώθηκε για τη χρήση της στις εξετάσεις, είναι η εξής :

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο “δάσκαλος της χρονιάς”: Τα σχόλια στην ορθογραφία των μαθητών του που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε τάξη


Δάσκαλος ορθογραφίας: 
Ο Μάριος Μάζαρης είναι ένας από τους εκπαιδευτικούς που αγαπάει το σχολείο και τους μαθητές του. Όπως φαίνεται, αντιμετωπίζει τη διδασκαλία ως καθήκον απέναντι στη νέα γενιά και όχι σαν επάγγλεμα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ; ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ !!! ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ...

 


ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ …
ΑΥΤΟΧΘΩΝ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΝΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ
ΙΘΑΓΕΝΗ (ΕΥΘΥΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ)

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ...
ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ




1904 - 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ



ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ

ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ

ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ