ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

 Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ”Elefsis TV” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη Βιολογία 2.300 χρόνια πριν τον Δαρβίνο!




Ο Αριστοτέλης - εκτός από μεγάλος φιλόσοφος- ήταν και ο ιδρυτής της επιστήμης της Βιολογίας, υποστηρίζει ο Armand Marie Leroi , καθηγητής της Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Imperial College του Λονδίνου.



Όπως αναλύει σε άρθρο του που δημοσιεύεται στους κυριακάτικους "Times", "στην ερώτηση "ποιος είναι ο μεγαλύτερος βιολόγος της ιστορίας;", οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι ο Δαρβίνος. Κι όμως τον τίτλο του μεγαλύτερου επιστήμονα της Βιολογίας, ίσως και ολόκληρης της επιστήμης, τον αξίζει ο Αριστοτέλης, αφού δεν έφερε απλώς μια επιστημονική επανάσταση στην βιολογία, αλλά την δημιούργησε".

Ο Armand Marie Leroi, αφού ολοκλήρωσε μία πολυετή έρευνα για τον Δαρβίνο (1809- 1882 μ.Χ), ανακάλυψε ότι η μελέτη της Βιολογίας θα ήταν ελλειπής αν δεν συνοδευόταν από αντίστοιχη έρευνα για τον αρχαίο Έλληνα φιλοσοφο. Ετσι πρότεινε στο BBC να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Αριστοτέλη (384- 322 π.Χ.).

Απόφαση-σοκ: Ξεκινάει τον Μάρτιο ο πτωχευτικός νόμος - Οι χρεοκοπημένοι από το lockdown Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους



Σε μία απόφαση -σοκ κατέληξε η χθεσινή έκτακτη σύσκεψη που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με του τραπεζίτες σχετικά με τις ημερομηνίες εφαρμογής του Νέου Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία παρέκκλιση, παρά το εκτεταμένο lockdown και την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε, από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή Μάρτιο για επιχειρηματίες & Ιούνιο για ιδιώτες.


Αυτή η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των τραπεζιτών έρχεται σαν "μαχαιριά" σε χιλιάδες Έλληνες που καταστράφηκαν οικονομικά από το lockdown της κυβέρνησης, οι οποίοι με τον νέο κώδικα πιθανότατα θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Κατασκευάζουν Δομή Φιλοξενίας 1500 ατόμων επί της αμυντικής γραμμής του Έβρου!- Δημοσιεύθηκε η απόφαση στην Διαύγεια!




Σε έκταση 72,5 στρεμμάτων και με δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 παράνομων μεταναστών (μαζί με τους 250 του υπάρχοντος ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) θα είναι το νέο κέντρο φιλοξενίας που κατασκευάζει η κυβέρνηση στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, επί της οριογραμμής (!) με την Τουρκία, σε περιοχή υψίστης εθνικής ασφαλείας!

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο «Βαριοπούλα» του τουρκικού Στρατού του 2003 που είχε έρθει στην δημοσιότητα, η περιοχή αποτελούσε την «αχίλλειο πτέρνα» της ελληνικής αμυντικής διάταξης και εκεί θα γινόταν η εισβολή και η εν συνεχεία κατοχή της περιοχής. 

Και τώρα φτιάχνουν «πυρήνα» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στο ίδιο ακριβώς σημείο!

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ????(ΒΙΝΤΕΟ)



Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΟΥΜΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.6199/04/09/2015



                                         Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


                                         Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:



https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Από τον virus στo viral vaccines…..Το πρόγραμμα ”εμβόλια αντί ελευθερίας”…Διακυβεύεται το κύρος της ιατρικής από την τηλεμαζικοποίηση της;



Από τον virus στo viral vaccines. Στον τηλεμαραθώνιο του εμβολιασμού.. Μια ιατρική πράξη γίνεται on line προφανώς πέραν κάθε ιατρικής δεοντολογίας…Η επιχείρηση ”Σκλαβιά” η αφρικανοποίηση των δυτικών αποικιών με μαζικούς εμβολιασμούς αντί οικονομικής βοήθειας που θυμίζει το πρόγραμμα «πετρέλαιο αντί τροφίμων» του ΟΗΕ στο Ιράκ από το 1990 ως το 2003, πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας που εξελίχθηκε σε οικονομικό σκάνδαλο. Μόνο που εδώ η αντίστοιχη επιχείρηση θα λέγεται ”εμβόλια αντί ελευθερίας’‘ δηλ. αν δεν εμβολιαστείτε θα παραμείνετε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης…. Mήπως τίθεται κάπως εκβιαστικά το δίλημμα;; (ήδη και στην Ευρώπη διαμορφώνεται πολιτικό ρεύμα υπέρ πράσινου διαβατηρίου)


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλγερινών - Νομιμοποιούσε αλλοδαπούς, καταζητούμενους και δραπέτες

Νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα Αλγερινών που πλημμύριζε την Αθήνα με πλαστά έγγραφα, πλαστογραφούσαν κλεμμένα χαρτιά νομιμοποιώντας αλλοδαπούς, καταζητούμενους και δραπέτες.


Η επιχείρηση των εκπαιδευμένων ανδρών της ομάδας του Αγίου Παντελεήμονα, έγινε χθες το απόγευμα στην οδό Πιπίνου όπου είχαν την πληροφορία ότι διακινούνται κλεμμένα και πλαστά διαβατήρια.


Άρης Πουλιανός: Ότι δεν θέλουν να ξέρουμε για το σπήλαιο των Πετραλώνων


Του σκηνοθέτη Δημήτρη Ζησόπουλου



Ο Άρης Πουλιανός είναι από την κάστα εκείνη των ανθρώπων που γι’ αυτούς γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες. Το έργο τους αθόρυβο, πολυετές, κοπιώδες, μα η σημασία του τόσο μεγάλη που η ιστορία έχει φυλάξει αρκετές σελίδες για να την καταγράψει.

“Στην αίθουσα του Θεόφραστου κοιμήθηκα πολλές βραδιές, ήθελα να νιώσω πώς ένιωθαν οι πρώτοι άνθρωποι μέσα στη σπηλιά. Κι έτσι στην αίθουσα του Θεόφραστου έβαλα ξύλινη σκάλα κι απάνω εκεί κοιμόμουνα”.

Ο Άρης Πουλιανός έχει συνδέσει το όνομά του με τα Πετράλωνα της Χαλκιδικής και τα υπολείμματα ενός ανθρώπου που έζησε στην περιοχή πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το όνομα που του έδωσε ο Πουλιανός: αρχάνθρωπος. Ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Απέφυγαν το no-deal - Brexit : Έκλεισε η συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας

Βρετανία και Ευρωπαϊκή Ένωση κατάφεραν να αποφύγουν ένα no-deal Brexit, καθώς κατέληξαν σε συμφωνία, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές.

Βρετανία και Ευρωπαϊκή Ένωση κατάφεραν να αποφύγουν ένα no-deal Brexit, καθώς κατέληξαν σε συμφωνία, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021!



ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ: Θέλουν να μετατρέψουν και τα μεγάλα δημόσια Μουσεία σε υποχείρια της κυβέρνησης





ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ: Θέλουν να μετατρέψουν και τα μεγάλα δημόσια Μουσεία σε υποχείρια της κυβέρνησης, με διορισμένα ΔΣ, με πιέσεις για «δανεισμούς» αρχαιοτήτων στο εξωτερικό, με πιέσεις για «εκδηλώσεις» και «γκαλά» - Με τροπολογία νύχτα στην Βουλή!


ΠΑΙΔΕΙΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Η Γκούμα Αικατερίνη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... Ε.ΣΥ.;", με την Ασημίνα Τσιριγώτη.

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Αδιανόητο: Οι Έλληνες ευρωβουλευτές -πλην τριών- καταψήφισαν πρόταση χαρακτηρισμού των Γκρίζων Λύκων ως «τρομοκρατών»!



Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ (το ΚΚΕ απείχε) αρνήθηκαν να ψηφίσουν πρόταση της ομάδας (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, για τον χαρακτηρισμό της τουρκικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης!

Οι Έλληνες υγειονομικοί ρίχνουν «άκυρο» στο εμβόλιο κορωνοϊού: Το 50 με 75% δεν θέλει να εμβολιαστεί!



Σύμφωνα με πληροφορίες οι υγειονομικοί (νοσοκόμοι & γιατροί) της χώρας απορρίπτουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, τουλάχιστον αυτό της Pfizer, καθώς τουλάχιστον το 50% και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 75%(!) των υγειονομικών δήλωσαν πως δεν θέλουν να εμβολιαστούν, καθώς όπως φαίνεται έχουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταγραφή των υγειονομικών που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό, δεδομένου ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου από 100 υγειονομικούς του ΕΣΥ. Εδώ και λίγα 24ωρα έχουν σταλεί ειδικές λίστες στα δημόσια νοσοκομεία, στα οποία καταγράφονται όλοι οι υγειονομικοί είτε θέλουν είτε δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Αποκάλυψη: Πώς η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει τις επιχειρήσεις για λογαριασμό των μεγάλων καναλιών





Βγήκε η κυβέρνηση τον Σεπτέμβρη και ανακοίνωσε έκπτωση φόρου σε όσες εταιρείες αυξήσουν κατά ένα ποσοστό τη διαφημιστική τους δαπάνη προς τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα. Έσπρωξε λοιπόν, τις εταιρείες να κάνουν τζίρο στα κανάλια με την υπόσχεση πως το επιπλέον ποσό θα τους το μειώσει από τη φορολογία για το οικονομικό έτος 2020. Έτσι και έγινε. Όλες οι εταιρείες έχουν δαπανήσει παραπάνω χρήματα το τελευταίο τετράμηνο του έτους.


Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι.Christian Perronne






Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας…..

Ανάγλυφο Μέδουσας βρέθηκε στη βορειοδυτική Τουρκία






Μαρμάρινο ανάγλυφο με το κεφάλι μίας Μέδουσας ανακαλύφθηκε στις ανασκαφές που διενεργούνται στο θέατρο του αρχαίου Προυσιά επί τω Υππίω (Prusias ad Hypium, Προῦσα πρὸς τῷ Ὑππίῳ ποταμῷ) στο σημερινό Düzce της Τουρκίας.


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 2.313.366 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


 

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 
ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ: «ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ»–ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ…



  Εργαζόμενος σε μεγάλη επιχείρηση επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας είπε: "η εργοδοσία μας έδωσε σαφή εντολή ότι μόλις κυκλοφορήσει το εμβόλιο στη χώρα μας , οφείλουμε να το κάνουμε άμεσα-διαφορετικά θα μας απολύσουν"

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ Η ΓΚΟΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ELEYSIS TV

Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΟΥΜΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β'3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ELEFSIS TV "ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ - ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ. Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ; ΦΕΚ 61 31/3/2011 ΣΕΛΙΔΑ 13 ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΦΕΚ 888 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 21/3/2012 ΣΕΛΙΔΑ 10.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ετοιμαστείτε και για άγριο διαδικτυακό κυνηγητό! Γράψατε σε facebook κάτι αρνητικό για το εμβόλιο κορωνοϊού; Δείτε τι θα πάθετε


Οι λεπτομέρειες…

Από 250.000 έως μισό εκατομμύριο Έλληνες επιδιώκεται να εμβολιαστούν κατά την πρώτη φάση του μαζικού εμβολισμού.

Αυτό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα εξαρτηθεί από πόσες δώσεις θα μας παραδώσει η μεγάλο-εταιρεία Pfizer, με τις Αρχές να ευελπιστούν πως θα παραλάβουν 500.000 έως 1.000.000 δόσεις. Θα γίνουν μάλιστα προσομοιώσεις εμβολιασμών από τις 15-20 Δεκεμβρίου.
Στο πλαίσιο να γίνει ενημέρωση, η οποία θα ωθήσει όλο και περισσότερους πολίτες στο να εμβολιαστούν, το facebook ανακοίνωσε σήμερα πως

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Βέλγιο: Η πόλη της Αμβέρσας δίνει 5.000 μάσκες με διάφανο κάλυμμα στο στόμα για άτομα με προβλήματα ακοής


Η πόλη της Αμβέρσας στο Βέλγιο, παρέχει 5.000 μάσκες κάλυψης προσώπου με ένα ειδικό διαφανές κάλυμμα στο στόμα για άτομα με προβλήματα ακοής και τις οικογένειές τους.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ


 
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ



Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 29-11-2020. 
 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ 
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ UCC ΔΙΑΤΗΡΩ 3 ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. 

Καλά που δεν πετάξαμε λεφτά σε νέες ΜΕΘ γιατί τώρα δε θα είχαμε να δώσουμε 120 εκατ. € στην Aegean…

Είδατε που είχαμε σοφή κυβέρνηση και δεν πετάξαμε τόσα εκατομμύρια για τη δημιουργία ΜΕΘ;

Αν το είχαμε κάνει και τα λεφτά θα χάναμε και περισσότερους νεκρούς θα μετράγαμε όπως είπε σήμερα ο μέγας υπουργός Γεραπετρίτης!

Όπως είχε πει άλλωστε κι ο άλλος μέγας, ο Πέτσας (για τα πεταμένα λεφτά στις ΜΕΘ…)

Ευτυχώς, λοιπόν, που δε πετάξαμε τόσα εκατομμύρια για άχρηστες ΜΕΘ.

Γιατί τώρα δε θα είχαμε να δώσουμε στην Aegean 120 εκατομμύρια ευρώ κρατικό χρήμα, στην ίδια που το ελληνικό κράτος (κατά… τύχη, πάλι με υπουργό τον Χατζηδάκη) την Ολυμπιακή… 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Στοιχεία ΣΟΚ: Το 25% των κατοίκων της Αθήνας είναι μετανάστες! ”Χάνεται” ο Άγιος Παντελεήμονας & η Πλατεία Βικτωρίας

 H χώρα καλείται να αντιμετωπίσει τριε προκλήσεις. Ερντογάν, πανδημία και μετανάστες. Δυστυχώς σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, με εξαίρεση το Πενταπόσταγμα, καθημερινά ασχολούνται μόνο με το Covid-19.



Η χώρα έχει και άλλα σημαντικά προβλήματα και πρέπει άμεσα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να δώσει λύσεις. Εξάλλου αυτή ήταν που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα για την πολιτική του στο μεταναστευτικό.

Τα στοιχεία που σοκάρουν – Τι αναφέρει η ”ΕΣΤΙΑ”

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ


ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΣΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΚΡΕΜΑΣΕΙ".

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Μ.Μ.Ε..

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 


ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ.
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...

Ο Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύπτει πως Παπανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος κατέστρεψαν την Ελλάδα για να σώσουν τους Γερμανούς



 Ο Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύπτει πως φθάσαμε στην Ελληνική οικονομική τραγωδία: Από τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί στους «καταστροφείς» Παπανδρέου, Παπαδήμο, Βενιζέλο

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-11-2020 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Αντισυνταγματική η απόφαση απαγόρευσης συναθροίσεων, να ανακληθεί άμεσα

 Την άμεση και έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προκαλεί η αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης, μέσω του αρχηγού της Αστυνομίας, να απαγορεύσει για 4 ημέρες όλες τις συναθροίσεις άνω των 3 ατόμων. «Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τη δημόσια υγεία μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια του Κράτους Δικαίου. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θεωρεί ότι η σχολιαζόμενη απόφαση για γενική απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη την Επικράτεια βρίσκεται εκτός Συνταγματικού πλαισίου και θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί» τονίζεται.



Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που χαρακτηρίζει την απόφαση ξεκάθαρα αντισυνταγματική:

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ "ΣΩΡΡΑΣ"



ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ 

ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΓΧΑΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ 

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.

4.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 70.000

 ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ «YOU CAN ONLY RENT A MUSLIM, YOU CANNOT BUY HIM». ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ «ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙΣ». ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ «ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ.»

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Η Μεταφορά του Χρυσού της Τραπέζης της Ελλάδος από την Αθήνα στην Νότια Αφρική το 1941

 Η Μεταφορά του Χρυσού της Τραπέζης της Ελλάδος από την Αθήνα στην Νότια Αφρική το 1941

                                                          

Η Μεταφορά του Χρυσού της Τραπέζης της Ελλάδος από την Αθήνα στην Νότια Αφρική το 1941

Υποπλοίαρχος (Ο) Παναγιώτης Γέροντας ΠΝ
Αρχικελευστής (ΔΙΑΧ) Νεκταρία Δεσποτοπούλου

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ,
Αθήνα, Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ), τεύχος 604
(ΙΟΥΝ-ΑΥΓ 2018), σελ. 52. Αναδημοσίευση στο Περί Αλός
με την έγκριση της ΥΙΝ.

ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010
ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;;

ΕΠΙΣΗΣ

ΟΣΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,
ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ...
 

ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ...;;

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ''ΜΥΣΤΙΚΑ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ''ΚΛΕΨΕΙΣ''...
 

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 

ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

 



ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ 

ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ 

ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 

ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ

 

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ

ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ;

ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ;

ΙΔΙΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ
ΙΔΙΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Το μεγάλο κόλπο με τα funds που θα αρπάξουν κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων

Το μεγάλο σκάνδαλο πίσω από το νέο πτωχευτικό. Πως άγνωστοι δράστες θα κερδίσουν δισεκατομμύρια από το αίμα των Ελλήνων


Τα funds που εμπλέκονται στο μεγάλο κόλπο και έχουν αγοράσει τα δάνεια των ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί, ετοιμάζουν τα τσουβάλια για το χρήμα. Και ήδη άργησαν να εισπράξουν.
Και φυσικά δεν κρατιούνται ούτε οι υπόλοιποι που είναι μπλεγμένοι στο κόλπο.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 194% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!


ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 340 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2010 ΕΦΤΑΣΕ 358 ΔΙΣ ΤΟ 2018

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 600.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ “ΑΓΟΡΕΣ”
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Κοροναϊός : Κλείνουν λύκεια και πανεπιστήμια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

 Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, όπου εξειδικεύονται όλα τα μέτρα, είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση σε όλα τα λύκεια, καθώς και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα


Το κλείσιμο των λυκείων και των πανεπιστημίων σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, που θα ισχύσουν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ 308 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;



Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ 308 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;

ΝΟΜΟΣ 4738/2020. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ


 
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698


https://kosmotheasi.com/

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ 10ΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις παρουσίασε στο υπουργικό Συμβούλιο ο Γιάννης Βρούτσης. Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας θα μας βοηθήσει να …ισορροπήσουμε την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή


Τον κυβερνητικό στόχο να νομοθετήσει εν μέσω πανδημίας ένα ακραίο αντεργατικό νομοθέτημα εξυπηρετεί η σημερινή έγκριση από το υπουργικό Συμβούλιο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας που θα αντικαταστήσει το νόμο 1264/82.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

THE WHOLENESSES OF ISODYNAMIA, ISOPOLITEIA AND FREEDOM

 Dear reader, in front of you, you have a Sacred Ellanio Text of endless and creative knowledge. This is a Sacred Text, whose creator Artemis Sorras wrote during his imprisonment by the apostate regime that violated every sense of Justice. However, the writer of this Text magnificently invites every human to become a true Politis (Citizen) and create within his rightful Politeia (State), with the Democratic Principle of ISOPOLITEIA, the Attribute of ISODYNAMIA and the Value of VIRTUE.



Through a historical account of the Battle of Thermopylae,

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

AN INITIAL ANALYSIS AND BREAKDOWN OF THE ELLANIA SYMBOLS

This Sacred Ellanio Text is a basic introduction and analysis of the 24 out of the 27 Ellania cosmic symbols of our Ellania Ethereal Script.


Artemis Sorras analyses each symbol through its geometrical development, and shows us their connections that arise due to their geometrical structure. Every symbol has a substantial role within Creation, and all together, they form words, meanings, sounds, and more.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Η ΑΔΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΛΗΘΗ.

Ανατροπές στα εργασιακά: Στο υπουργικό συμβούλιο τo σχέδιο νόμου

Τι αλλάζει σε υπερωρίες, ωράριο, συνδικαλιστικό νόμο - Πώς θα λειτουργεί το «ψηφιακό» ωράριο και η κάρτα εργασίας


 Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τους βασικούς άξονες του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση εντός του Νοεμβρίου.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η ΣΚΥΤΑΛΗ

 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ


ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΑΥΡΑ
ΤΙ ΚΙ ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ 
ΦΑΝΤΑΖΕ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
 
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ 
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ
ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΘΕΝΟΣ 
ΠΥΓΜΗ & ΔΥΝΑΜΗ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ



 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΗΜΟ! Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ


ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤHΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕΣΑ  ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΑ.


ΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΟΥΣ - ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ
ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

    

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ




Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ Ι ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ
ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ
ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΣ.