ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

THE WHOLENESSES OF ISODYNAMIA, ISOPOLITEIA AND FREEDOM

 Dear reader, in front of you, you have a Sacred Ellanio Text of endless and creative knowledge. This is a Sacred Text, whose creator Artemis Sorras wrote during his imprisonment by the apostate regime that violated every sense of Justice. However, the writer of this Text magnificently invites every human to become a true Politis (Citizen) and create within his rightful Politeia (State), with the Democratic Principle of ISOPOLITEIA, the Attribute of ISODYNAMIA and the Value of VIRTUE.



Through a historical account of the Battle of Thermopylae,

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

AN INITIAL ANALYSIS AND BREAKDOWN OF THE ELLANIA SYMBOLS

This Sacred Ellanio Text is a basic introduction and analysis of the 24 out of the 27 Ellania cosmic symbols of our Ellania Ethereal Script.


Artemis Sorras analyses each symbol through its geometrical development, and shows us their connections that arise due to their geometrical structure. Every symbol has a substantial role within Creation, and all together, they form words, meanings, sounds, and more.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Η ΑΔΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΛΗΘΗ.

Ανατροπές στα εργασιακά: Στο υπουργικό συμβούλιο τo σχέδιο νόμου

Τι αλλάζει σε υπερωρίες, ωράριο, συνδικαλιστικό νόμο - Πώς θα λειτουργεί το «ψηφιακό» ωράριο και η κάρτα εργασίας


 Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τους βασικούς άξονες του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση εντός του Νοεμβρίου.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η ΣΚΥΤΑΛΗ

 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ


ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΑΥΡΑ
ΤΙ ΚΙ ΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ 
ΦΑΝΤΑΖΕ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
 
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ 
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ
ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΘΕΝΟΣ 
ΠΥΓΜΗ & ΔΥΝΑΜΗ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ



 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΗΜΟ! Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ


ΕΠΙΣΗΜΟ: Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤHΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕΣΑ  ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΑ.


ΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΟΥΣ - ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ
ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ

    

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ




Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ Ι ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ
ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ
ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΣ.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ 80% ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ UNESCO

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η ΔΟΜΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΜΟΙΡΑΙΩΣ

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ,
ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ,
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.

 ΑΡΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!

Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΜΙΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

 


        
ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Καταργούν την αποζημίωση απόλυσης

Το όνειδος του νέου Πτωχευτικού Κώδικα!


Το νομοσχέδιο για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα επιφέρει σημαντικές ανατροπές ακόμα και σε ιστορικά εργατικά δικαιώματα, όπως η αποζημίωση απόλυσης, εάν κρίνουμε από το άρθρο 109.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βιώσαν οι προγόνοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απογόνοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
 

 

 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

ΤΗΛ:2168009810 

ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.com

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο...!

 

Διατυπώστε σχόλια και επιφυλάξεις, στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Διαβούλευσης σχετικά με την επιβολή της νέου τύπου αντιεπιστημονικής, αντιπαιδαγωγικής και αντoρθόδοξης «Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης», που προωθεί  το Υπουργείο για τα παιδιά μας, από το Νηπιαγωγείο...!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Τη γραμμή προπαγάνδας του Αζερμπαϊτζάν άρχισε να ακολουθεί το κανάλι του κυρίου Σαββίδη.

 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στις 3 Οκτωβρίου είδαμε να μεταδίδεται ρεπορτάζ, όπου παρουσίαζε ανερυθρίαστα και μονομερώς τις θέσεις του Αζερμπαϊτζάν, για τον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η δημοσιογράφος που εκφώνησε το ρεπορτάζ, όπου προφανώς το κείμενο της το συνέταξαν οι αρχισυντάκτες του δελτίου ειδήσεων, κατ’ εντολή των διευθυντών του καναλιού, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα Αλίεφ, έκανε λόγο για “ξένους ανταποκριτές που τρέχουν να γλιτώσουν” και έδειχνε ένα δημοσιογράφο με μια κάμερα στο χέρι να τρέχει πίσω από ένα στρατιώτη σε μια πόλη που διεξάγονταν μάχη.

https://www.youtube.com/watch?v=cBtTa-HExik

Επειδή προφανώς η κοπέλα, αλλά και οι αρχισυντάκτες της, μάλλον δεν έχουν πατήσει το πόδι τους έξω από το γραφείο τους και το τηλεοπτικό στούντιο, ούτε έχουν διανοηθεί να βρεθούν σε πολεμικό μέτωπο, γιατί αυτό θέλει κότσια, οι δημοσιογράφοι, ακολουθούν τους μαχητές στο πεδίο των μαχών, όχι για να κρυφτούν ή για να γλιτώσουν, αλλά για να καταγράψουν σκηνές πραγματικού πολέμου απ’ όσο πιο κοντά γίνεται κι όχι από την Αθήνα, όπως έκαναν κατά καιρούς κάποιοι σε άλλους πολέμους πουλώντας παραμύθι στον κόσμο, ότι πήγαν στον πόλεμο.

Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να φτάσει η εικόνα του μετώπου στα σπίτια μας και να μάθουμε τι γίνεται στις περιοχές που διεξάγεται ο πόλεμος και όχι για να λέμε ανοησίες φτηνής προπαγάνδας που μας επιβάλλουν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των μέσων που δουλεύουμε.

Επίσης, την ώρα που όλα τα μεγάλα δίκτυα όπως το BBC, ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν, αλλά και ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ, βεβαιώνουν ότι έχουν στοιχεία πως μετέφερε ο Ερντογάν Σύριους Τζιχανστιστές στο Αζερμπαϊτζάν, εκείνοι βγάζουν τον πρόεδρο Αλίεφ να κάνει τη δική του προπαγάνδα και να διαψεύσει τους πάντες, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα.

 

Κανείς δεν λέει να μην ακουστεί η άποψή του, αλλά να ακουστούν και οι άλλες θέσεις στο ίδιο ρεπορτάζ, αλλιώς ο ρόλος για τον οποίο έγινε το ρεπορτάζ είναι ύποπτος.

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει με τη φράση ο αυτοανακυρηχθείς πρόεδρος του Ναγκόρνο Καραμπάχ Αραΐκ Χαρουτουνιάν. Κυρίες και κύριοι του Open, να σας ενημερώσω ότι ο κ. Χαρουτουνιάν δεν αυτοανακυρήχθηκε, αλλά εκλέχθηκε από το λαό του Καραμπάχ, σε αντίθεση με το δικτάτορα του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, ο οποίος κατέλαβε την εξουσία από τον πατέρα του ως γονική παροχή, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες κι από τότε κυβερνά απολυταρχικά.

Ελπίζουμε να καταλάβατε ότι οι Αρμένιοι στην Ελλάδα, δεν θα αφήσουμε να περάσει το βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας που ξεκινήσατε και θα παίρνετε απαντήσεις όσο λειτουργείτε ως Πέμπτη φάλαγγα του Αζερμπαϊτζάν. Ελπίζουμε ν’ αλλάξετε στάση. 

 https://www.e-synews.gr


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Νεοδιορισθείς μαθηματικός ζήτησε να μην διδάσκει το μάθημα επειδή δεν γνωρίζει μαθηματικά!

 Από 150.000 δημοσίους υπαλλήλους το 1952 έχουμε φτάσει σε σχεδόν 1.000.000

Κάποιοι αναγνώστες ενοχλήθηκαν από την αρθρογραφία μου, που αποβλέπει στην εξυγίανση και αναβάθμιση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και της δημόσιας εκπαίδευσης.